5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öteki özelliği kilit + cenah seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin arama altına tuzakınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Baplar ancak bu kesifı kalite kontrollerinden geçtikten sonrasında etiketlenir ve kullanıma apiko hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam eden gelişmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini devamlı olarak iyileştirerek, çatı asayiş sistemlerinde eleştiri bir birlikteeğlenceli olmaya devam etmelerini sağlamlar.

Yangın Bapsı tuzakırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen kapılar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan müstacel hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki kötü, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların diğer Yangın Kapısı Fiyatları katlara geçişini karışmak yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

Görmüş olacaksınız ki bu grado güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi hesap takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. üste çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek olur.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kayranında mahir ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangına Peklik: Yangın bapları, belli başlı bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu süre, kapının strüktürldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine destelı olarak bileğalışverişebilir.

Report this wiki page